Scheepsjournaal 18, De thuis reis

Beste Familie, vrienden en sponsoren, 

De dag die ik al 6 maanden in het vooruitzicht had is nu echt werkelijkheid. Ik ben afgelopen zaterdag 15 april met de Regina Maris terug gekomen van de mooiste trip van mijn leven(tot nu toe).

 

Ik heb een super vette reis gehad die ik nooit in mijn leven zal vergeten. Ik heb super veel vrienden gemaakt die ik voor de rest van mijn leven niet meer kwijtraak en ik ben zelf ook veranderd.

 

We hebben een super relaxte reis met bijna geen storm gehad. De reis is rustig verlopen tot de kanaalkoorts toe begon te slaan. Iedereen kreeg er last van. Niemand wilde naar huis, maar toch dacht je continu aan huis.

 

Het afscheid was super zwaar. Ik ga de groep echt super erg missen. Gelukkig is dat omdat ik 6 hele leuke maanden achter de rug heb. Zo leuk dat ik dat niet in woorden kan omschrijven.

 

Nu is het moment dat iedereen weer naar school moet. Het is super erg wennen om weer in Nederland te zijn en het gaat de komende tijd echt niet makkelijk worden, maar ik weet zeker dat het gaat lukken en dat het hier ook super leuk gaat worden. Ik heb qua vakken een kleine achterstand maarja….. die is in te halen dus alles komt goed.

 

Ik wil iedereen bedanken die mij geholpen heeft de reis van mijn leven waar te maken. Sponsors, donaties en alle steun die ik van mensen heb gekregen. Super bedankt daarvoor!

 

Groetjes

Mark

 

 

2 gedachten over “Scheepsjournaal 18, De thuis reis

  • Wat fantastisch om te lezen wat je allemaal hebt meegemaakt op deze reis, Mark! Je hebt er een bijzondere, rijke ervaring bij. Dat neemt niemand meer van je af. En zo te lezen zullen er meer volgen. Ik wens je heel veel plezier en succes met je opleiding en hopelijk zien we elkaar weer een keertje.
    Liefs, ‘juf’ Audrey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *